Mint bizonyára értesült róla, 2013-ban is megrendezésre kerül az ország egyik legrangosabb agrár ágazatot érintő kiállítása, az AGROmashEXPO!

Cégünk az elmúlt évek hagyományianak megfelelően, idén is képviselteti magát a kiállításon, hogy bemutathassuk Önnek termék kínálatunkat, újdonságainkat és a cég működését érintő előrelépéseket.

Amennyiben ideje engedi, kérjük, látogasson el hozzánk a G PAVILON 303A standjára, hogy saját maga győződhessen meg a rendkívül versenyképes áron kínált minőségi termékeink széles skálájáról.

Meglévő palettánk, idén munkagépalkatrészek széles választékával bővült, melyek szintén megtekinthetőek lesznek a kiállítási standunkon.

KEDVEZMÉNY

A kiállítás ideje alatt, minden kedves vásárló, aki bármely általunk forgalmazott árucikkre rendelést ad le a helyszínen felállított standunkon, az 10% KEDVEZMÉNYT kap a TELJES megrendelés végösszegéből.*

KAPCSOLAT

Még nem vásárolt cégünknél?
A kiállítás remek alkalom Önnek és cégének, hogy megismerjen minket és egyúttal a webáruházunkban, valamint szaküzleteinkben történő végfelhasználói regisztrációja mellé 10% kedvezményt kapjon ELSŐ VÁSÁRLÁSA TELJES VÉTELÁRÁBÓL!*

AJÁNDÉK

Minden kedves érdeklődőt, aki a kiállítás ideje alatt új partnerként regisztrál standunknál, helyszínen kiválasztható AJÁNDÉKBAN részesítünk.

*Felhívjuk kedves partnereink figyelmét, hogy a fenti kedvezmények végfelhasználókra vonatkoznak és nem összevonhatóak.

ÉRDEKESSÉG

Cégünk 1992 óta, immáron 20 éve van jelen az agrárágazatban a gazdák megbízható partnereként kis- és nagykereskedelmi viszonylatban egyaránt.

Importőrként a garantáltan alacsony árak mellett minőségi garanciát vállalunk az általunk forgalmazott cikkekre, valamint megkezdtük saját márkás termékek, a HBR alkatrészek forgalmazását.

A két évtizednyi szakmai tapasztalat nyomán cégünk jelenleg 11 szaküzletet üzemeltet, alkatrészeinket pedig saját gépjármű flottánk szállítja az ország teljes területén.

Az internet térnyerésével együtt cégünk is felismerte az ez irányba mutató igényeket, ezért 2010. óta interneten keresztül a webaruhaz.habi.hu oldalon elindítottuk online kereskedelmi felületünket, hogy otthonról, gyorsan, adhassa le megrendelését, melyet 48 órán belül már kézhez is kap futárszolgálattal.


webaruhaz.habi.hu